Run Oldebroek

12 October 2024

Welkom bij run oldebroek!

Doe mee aan Run Oldebroek en beleef een sportieve dag vol plezier en uitdaging in de prachtige gemeente Oldebroek! Ons evenement biedt voor iedereen wat wils, of je nu jong of oud bent, beginnend sporter of ervaren atleet. Bovendien steun je met jouw deelname Stichting GlobalRize, die het evangelie wereldwijd via het internet deelt.

KidsRun

Voor onze jongste deelnemers is er de sprankelende KidsRun. Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen zich uitleven op een veilig en leuk parcours. Voor kinderen tot 9 jaar is er een ronde van 400 meter, terwijl kinderen vanaf 9 jaar deze ronde twee keer lopen. Iedereen krijgt een medaille en de snelste drie lopers worden gehuldigd tijdens een feestelijke prijsuitreiking. De KidsRun start om 10.00 uur en belooft een ochtend vol sportiviteit en plezier! Het inschrijfgeld voor de KidsRun bedraagt €7,50, met €2,50 korting bij online voorinschrijving.

Ontmoetingswandeling

Geniet van een prachtige wandeling van 10 km door het prachtige landschap rondom Oldebroek. Deze route is niet alleen een feest voor de zintuigen, maar ook een gelegenheid om collega’s en vrijwilligers van GlobalRize te ontmoeten. De wandeling begint om 9.00 uur op het terrein van Skeelervereniging ‘De Wijhe Ruit’ en eindigt ook hier. Na afloop is er volop gelegenheid om na te praten in de gezellige kantine. Een perfecte manier om in beweging te zijn en nieuwe mensen te leren kennen! Het inschrijfgeld voor de wandeling bedraagt €12,50, met €2,50 korting bij online voorinschrijving.

Hardlopen 5 km of 10 km

Voor de echte sportievelingen hebben we uitdagende runs van 5 km en 10 km. De hardlooproute van 2,5 km door de prachtige omgeving van Oldebroek kan twee of vier keer worden gelopen. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, met faciliteiten zoals kleedruimtes, toiletten en voldoende gratis parkeergelegenheid. De start is om 10.30 uur. Daag jezelf uit en geniet van een sportieve prestatie op ons afgezet parcours! Het inschrijfgeld voor de hardlooproutes bedraagt €12,50, met €2,50 korting bij online voorinschrijving.

Steun stichting globalRize

Bij inschrijving kun je een GlobalRize t-shirt bestellen of een extra gift doen om het werk van Stichting GlobalRize te ondersteunen. Zo draag je bij aan het wereldwijde delen van het evangelie terwijl je geniet van een sportieve dag.

Doe mee aan Run Oldebroek en maak deel uit van deze geweldige dag vol sport en plezier. Schrijf je snel in en zorg dat je erbij bent! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Hoofdsponsoren