Locatie

Run for the Message Oldebroek maakt gebruik van de faciliteiten van Skeelervereniging ‘De Wijhe Ruit’, Stouwdamseweg 12 in Oldebroek.

Programma

14 oktober 2023Start
Wandelen 9.00
Kidsrun 10.00
Hardlopen 10.30

Kidsrun

De Kidsrun, voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd, wordt gehouden op skeelerbaan ‘De Wijhe Ruit’. De kinderen tot 9 jaar lopen één ronde van 400 meter. De kinderen van vanaf 9 jaar lopen de ronde twee maal. Iedere deelnemer ontvangt een medaille als dank voor deelname. De snelste drie lopers in beide leeftijdcategorieën worden gehuldigd middels een prijsuitreiking. De start is om 10.00.

Wandelroutes

De wandelroutes zijn dit jaar 5 en 10 kilometer door Oldebroek en de nabije omgeving. Halverwege de route van 10 kilometer is er de mogelijkheid om gratis een kopje koffie of thee te drinken. De route van 5 kilometer eindigt op het terrein van de skeelerbaan waar gratis koffie en thee met wat lekkers geserveert wordt. De start van beide wandelroutes is om 9.00 op de skeelerbaan.

Hardlooproute

De hardlooproute bestaat uit een ronde van 2,5 kilometer. Start en finish op skeelerbaan ‘De Wijhe Ruit’. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de 5 km of 10 km run. De start is om 10.30.