Run for the Message Oldebroek

08 October 2022

Wat is Run for the Message Oldebroek

Run for the Message is de jaarlijkse sponsorloop van Operatie Mobilisatie. Operatie Mobilisatie zet zich wereldwijd in voor de verspreiding van het Goede Nieuws van Jezus onder de minst bereikten. Wereldwijd zijn er drie miljard mensen die nog nooit over Jezus hebben gehoord. Operatie Mobilisatie wordt gedreven door de diepe overtuiging dat ieder mens het recht heeft het Evangelie te horen. Zij zetten zich dagelijks in door mensen over Jezus te vertellen, en christenen te mobiliseren en in beweging te brengen.

Run for the Message Oldebroek is onderverdeeld in twee categorieën: wandelen en hardlopen. Het hardlopen heeft verschillende onderdelen; een Kidsrun voor kinderen van de basisschool in twee leeftijdsklassen (tot 9 jaar en vanaf 9 jaar) en de hardloopafstanden 5 km / 7,5 km en 10 km. Iedereen kan meedoen en betaalt inschrijfgeld en daarnaast hopen we dat jullie ook sponsors willen werven voor het wereldwijde zendingswerk van Operatie Mobilisatie.

Wandelen

Hardlopen

Het inschrijfgeld voor de Kidsrun bedraagt €7,50 en voor het wandelen en hardlopen €12,50. Let op: €2,50 korting bij online voorinschrijving.

Corona protocol

Ook tijdens Run for the Message Oldebroek gelden de basisregels die voor iedereen in Nederland gelden:

Blijf bij klachten thuis!

Houd 1,5 meter afstand van anderen

Was vaak je handen en hoest en nies in je elleboog

Hoofdsponsor